e
Banner

Etiketler: enerji lojistiği



M&M Orta Asya, Ortadoğu ve Rusya ile “ENERJİSİNİ” artırıyor



Orta Asya, Irak, İran ve Rusya trafiklerinin Batı Avrupa hatlarıyla yarışır hale geldiğini vurgulayan M&M Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ender Atat, bu bölgelerde özellikle enerji lojistiğinde sundukları anahtar teslim ve intermodal çözümlerle önemli atılımlar içinde olduklarını söylüyor. 




2K Denizcilik’in ajandasında 2 dev enerji projesi var


Yayın: 22-04-2015
Kategori: Lojistik

Proje ve ağır yük lojistiğindeki başarısını global çapta kanıtlayan 2K Denizcilik, enerji sektöründe ses getirecek yeni projelerin peşinde. 




HAREKET enerjide ‘ŞAH’landı


Yayın: 22-04-2015
Kategori: Enerji

Türkiye’de ve yurtdışında enerji sektörüne yönelik pek çok projede yer alan Hareket, Şahdeniz 2 ile ispatlanmış başarısını bir adım öteye taşıdı. 




Rüzgardaki büyüme lojistikte çıtayı yükseltiyor


Yayın: 22-04-2015
Kategori: Enerji

Rüzgar enerjisinde 20023’te 20 bin MW kurulu güç hedefleyen Türkiye, geliştirdiği sanayisiyle Afrika ve Ortadoğu pazarlarında söz sahibi olmayı hedefliyor.




Özbekistan’da Hyundai Engineering için ‘ÇABA’lıyor



Hyundai Engineering firmasının Özbekistan’ta inşaatına başladığı doğal gaz kombine çevrim santralinin taşımalarını gerçekleştirdiklerini belirten ÇABA Proje ve Planlama Müdürü Kemal Kunt, kış şartları nedeniyle karşılaştıkları birçok zorluğu var olan tecrübeleriyle kolaylıkla aştıklarını söylüyor. 




ENERCON’un rüzgarı lojistiği de hareketlendiriyor


Yayın: 26-03-2021
Kategori: Enerji

Rüzgar türbinlerinde teknoloji lideri ENERCON, dünyada 54,5 GW, Türkiye’de ise 2 GW’ın üstünde kurulu gücü sahip. Lojistik süreçlerin sevk ve idaresini kendi uzman kadrosuyla gerçekleştiren, operesyonel süreçlerini ise outsource eden şirket, projeleri içinde lojistiğe %30 civarında pay ayırıyor. Lojistiğin hedeflerine ulaşmada oldukça öneli bir rol oynadığını bu nedenle de birlikte çalıştıkları firmaları taşeron değil, çözüm ortağı olarak gördüklerini belirten ENERCON Türkiye Lojistik Koordinatörü Gurur Türkeri, 2021 yılı lojistik ajandalarının ise oldukça yoğun olduğunu söylüyor. 




Öznakliyat ekipman parkını ve referans listesini güçlendiriyor



Proje, ağır yük ve enerji lojistiğinde aranan lojistik çözüm ortaklarından Öznakliyat, yurt içinde gerçekleştirdiği taşımalarla iki önemli enerji projesini referans listesine eklerken, yurt dışına da hizmet ihraç ederek portföyünü büyütmeyi sürdürüyor. Öznakliyat Proje ve Ağır Nakliye Direktörü Ceyda Şen Karaman, ekipman parklarını yeni yatırımlarla güçlendirirken, yurt dışında Ortadoğu'da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.